• Arthur Oosterveer (64) overleden

  ✝Arthur Oosterveer 
  Na een korte periode waarin werd gehoopt op herstel, is tot ons grote verdriet Arthur Oosterveer overleden op 64-jarige leeftijd.

  Gedurende 35 jaar is Arthur onafgebroken lid bij vv SCO. Nog wekelijks was hij op het voetbalveld te vinden met zijn 35+ team, want stoppen was geen optie. Tot een aantal jaar terug was hij ook nog actief bij SCO als trainer van het team waar ook zijn zoon Patrick deel van uitmaakte. 
  Jarenlang heeft Arthur met passie het team leidinggegeven, wat ook geleid heeft tot het kampioenschap waar het team al zo lang aan toe was. Want winnen, daar ging het uiteindelijk toch ook om. Meedoen is belangrijker dan winnen… dat zal je Arthur niet hebben horen zeggen. Winnen, die drive heeft er altijd ingezeten. Balen als z’n teamgenoten weer die ongekende slechte passes gaven, niet te missen kansen, toch miste... maar zelf bleef hij altijd strijden op het veld. 
  Of er nou wel gewonnen werd of niet, er werd altijd afgesloten met dat heerlijke biertje. Laten we daarom samen, wanneer de situatie het toestaat, in de vertrouwde SCO kantine samen een biertje drinken op Arthur. 
  Hij zal voor altijd een plek hebben in ons SCO hart.

  Namens het bestuur, medewerkers, vrijwilligers en leden VV SCO wensen wij familie, vrienden en collega's heel veel sterkte met dit enorme verlies.