• BINGO!!!!! Eerste Oosterhoutse Voetbalbingo gaat van start!

  De ORTS en Aalle Oosterhoutse Voetbalverenigingen gaan een unieke samenwerking aan. De ORTS, VV Neerlandia, OVV’67, Irene’58, VV SCO, TSC en VV Oosterhout werken samen om een zestal prachtige bingoavonden weg te zetten, onder regie van de ORTS. Alle verenigingen kunnen op dit moment vanwege de coronacrisis wel wat extra financiële middelen gebruiken om de clubs op een verantwoorde manier te laten functioneren. Daarom gaan we gezamenlijk zes weken lang bingo spelen via ORTS TV op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.

  De eerste bingoavond is op woensdag 3 maart 2021 en start om 19.00 uur. De overige data om alvast vrij te houden voor de Oosterhoutse Voetbal Bingo zijn: woensdag 10 maart, woensdag 17 maart, woensdag 24 maart, woensdag 31 maart en de laatste spectaculaire bingoavond is woensdag 7 april 2021. Iedere avond gaan tussen 19.00 en 21.00 uur de ballen rollen en dat is te volgen via ORTS TV, zelfs meespelen via internet op de site van de ORTS behoort tot de mogelijkheden. Elke bingoavond staat een van de verenigingen centraal en zijn er leden van de vereniging aanwezig in de studio van de ORTS.


  Om alle zes avonden mee te spelen is er een set kaarten beschikbaar voor slechts € 15,- waarbij je in totaal 7 kaarten ontvangt. Koop je een set kaarten, dan speel je de laatste avond met een dubbele kaart.


  Losse kaarten zijn eveneens per avond verkrijgbaar en kosten slechts € 2,50 per stuk per avond. Tussen 19.00 en 21.00 uur worden drie rondes gespeeld met als inzet een leuk prijzenpakket. Van elke verkochte kaart gaat er een gedeelte naar iedere Oosterhoutse voetbalvereniging. Deze opbrengst wordt gelijkmatig verdeeld onder de zes verenigingen. Dit is natuurlijk een zeer welkome aanvulling op de clubkas van de voetbalclubs in deze lastige Covid tijden.


  Een set bingokaarten, voor zes weken bingoplezier, is vanaf zaterdag 20 februari 2021 te koop bij alle Oosterhoutse Jumbo-vestigingen, die tevens ook een van de hoofdsponsors van de bingo zijn en in Dorst bij Bakker Dennis. Een aantal jeugdspelers zullen op zaterdag 20 februari de start van de kaartverkoop in en rond de Jumbo-supermarkten promoten. Vanaf 27 februari 2021 zullen er wekelijks ook losse kaarten in de verkoop zijn voor 2,50.


  Steun de Oosterhoutse Voetbal Verenigingen en speel gezellig mee.!