• De Kop is eraf voor SCO JO13-01!

  Eerste competitiewedstrijd eindigt met 3-1 winst

  Oosterhout, Zaterdag 22 september 2018 - De eerste officiële competitiewedstrijd staat vandaag op de agenda. SCO JO13-1 neemt het vandaag thuis op tegen Dia. De omstandigheden zijn prima om er een mooie wedstrijd van te maken.
  De eerste vijf minuten van de wedstrijd tasten beide clubs elkaar wat af, maar vanaf de zesde minuut is dit afgelopen. Kenan werkt de bal vanuit het midden weg, Camiel pikt de bal op en zorgt dan ook voor de eerste serieuze dreiging, een schot op de goal wordt gered door de keeper. Snel hierna in de 8e minuut weet Camiel, via een assist van Jayden, voor de eerste keer deze wedstrijd tot scoren te komen: 1-0. Dia weet in de 10e minuut een vrije trap uit een duel te slepen, een rechtstreeks schot op het doel gaat naast. Verdedigers Tim, Sven, Bram en Mees zorgen voor de nodige rust achterin en weten diverse aanvallen van de tegenpartij met grote regelmaat tot stoppen te brengen. De mannen komen goed voor de bal en de felheid waarmee wordt gestreden tekent de kracht waarover het team beschikt!
  Renzo komt regelmatig goed in actie, zo redt hij een schot vanaf de 16 meter door de bal klemvast te hebben.
  Dan nóg een prachtig moment in de wedstrijd: Tibbe weet drie man uit te spelen en zet op volle snelheid uitstekend voor op Camiel die de bal prima aanneemt en zijn tweede doelpunt van de wedstrijd scoort. Dia komt echter snel en sterk terug een aanval, een schot waarbij de bal via de lat terugkomt in het veld, maar helaas alsnog in het net beland: 2-1. De spanning blijft op deze manier goed in de wedstrijd. De mannen wordt in de rust door de coaches verteld dat er zonder voorzetten weinig kansen ontstaan voor goals. Dit knopen ze dan ook goed in de oren. Na de start van de tweede helft scoort Camiel opnieuw en is de stand 3-1.
  Het publiek geniet van deze mooie wedstrijd waarbij Dia opnieuw een kans ruikt die op de paal eindigt.
  De wedstrijd wordt uitgespeeld waarbij er nog een aantal keren dreiging komt vanuit SCO. Zo komt Nigel nog oog in oog met de keeper van Dia en neemt Tyrone een vrije trap die door de keeper wordt gered. Bas wordt nog behoorlijk neergehaald en krijgt een vrije trap mee, maar dit verandert niets meer aan de stand. Al met al een mooie en spannende eerste competitiewedstrijd, waarbij beide teams mooi voetbal hebben laten zien! Onder toeziend oog van geblesseerd teamgenoot Tobi, wordt de wedstrijd dan ook afgesloten met een mooie 3-1 overwinning voor SCO!