• Frans Rosendaal (61) overleden

    Afgelopen vrijdag bereikte ons het trieste bericht dat Frans Rosendaal op 61-jarige leeftijd is overleden. Frans was al langere tijd ziek, maar zijn overlijden kwam toch als een schok. Zeker omdat Frans tot op het laatst zeer positief en opgewekt in het leven stond.

    In Frans verliezen we een toegewijd SCO-lid die altijd klaarstond als er iets moest gebeuren. Of het nu ging om het begeleiden van een van onze jeugdteams, het maken van wedstrijd- of kleedkamerplanningen of het printen en sealen van oorkondes. Het maakte Frans niet uit. Als er hulp nodig was, stond hij klaar. Zelfs toen Frans al ernstig ziek was, heeft hij nog aangeboden om te helpen de gehele administratie van SCO over te zetten op een nieuw systeem. Het tekent zijn persoonlijkheid en karakter.

    Frans was vaak te zien bij wedstrijden van verschillende SCO-teams en zijn aanwezigheid langs de lijn zal dan ook door velen worden gemist. SCO wenst zijn vrouw Margriet en zijn kinderen Bart en Beau heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.