• Jeugdvoetbaldagen bij SCO in de herfstvakantie

  Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van vv SCO, tijdens de herfstvakantie: De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 28 en en vrijdag 29 oktober 2021. Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft zelfs geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!
   
  Klik hier voor een sfeerimpressie.

  Programma Jeugdvoetbaldagen, donderdag 28 en vrijdag 29 oktober 2021

      10.00 uur Aankomst 
      10.15 uur Inleiding
      10.45 uur Training
      12.45 uur Pauze + quiz
      13.45 uur Wedstrijden
      16.15 uur Afsluiting

  De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de  Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

  Voordelen van de Wiel Coerver methode:
  Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden  zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.
   
  Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbaldagen.com.

  De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 65,-
   
  Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:
  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

  Inschrijven
  Inschrijven voor de Jeugdvoetbaldagen an eenvoudig via deze link 

  Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet per sé lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.