• SCO JO11-1 beleeft meer dan prima start.

Na 2 overwinningen werd er woensdagavond 19 september de beslissende wedstrijd in de beker gespeeld tegen de buren uit Dorst. Met allebei 2 overwinningen op zak zou de beslissing op Sportpark De Elskens vallen met een onderling duel en dat werd een prachtige en spannende wedstrijd met veel inzet en prachtige doelpunten.
    Na een afwachtend begin van SCO en een aanvallend ingesteld Neerlandia kwam de wedstrijd pas echt op gang na de openingstreffer van Sven. Daarna gevolgd door een doelpunt van Tycho waarmee het een echte wedstrijd werd en Neerlandia vol in de achtervolging moest en dat ook knap beloonde met de 2-1. Gelukkig kon Jochem nog voor rust de 3-1 maken en met de marge van 2 doelpunten was er een grote beker ranja nodig om weer op krachten te komen tegen de mannen uit Dorst. Er werd nog goed doorgenomen dat we wel gas moesten blijven geven en niet rustig konden uitspelen.
    Na de rust al snel de 4-1 van Sven maar helaas ook snel gevolgd door de 4-2 dus even de koppies bij elkaar en nog een kwartier gas erop. Met mooi samenspel vielen daar de 5-2 en 6-2 van respectievelijk Mick en Sem Kieboom en ook nog de 6-3 van Neerlandia.
    Na het eindsignaal van de uitstekend fluitende scheidsrechter Lion Maas was de vreugde bij het hele team goed zichtbaar: ongeslagen door in de beker, wat een topprestatie!
    Zaterdag 22 September stond de opening van de competitie op het programma met een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van afgelopen seizoen VV Bavel dus meteen aan de bak voor de jongens. Tijdens de wedstrijdbespreking werd besproken dat we de resultaten uit de beker even moesten vergeten en vol gas moesten beginnen aan de competitie.
    Met Maurits in het doel deze week werd goed en scherp begonnen aan de wedstrijd. Wat al snel duidelijk werd was dat SCO erg goed het samenspel onder de knie begint te krijgen en dat resulteerde snel in een goal van Wouter. VV Bavel zette een tandje bij maar kwam door goed georganiseerd spel op het middenveld en goed ondersteund door de opkomende verdedigers er niet doorheen. Net voor de 2 minuten rust viel de 2-0 van Lars Baaij. In die twee minuten kon er even snel worden overlegd met elkaar. Daarna kwam VV Bavel beter in het spel en zorgde voor mooie duels en wat kansjes voor de bezoekers. Gelukkig werd het net voor rust nog 3-0 door Tycho en daarmee een mooie marge om aan de thee te gaan.
    Na rust een hele andere wedstrijd: het werd eenrichtingsverkeer richting de nieuwe doelman van VV Bavel. Wederom was het Wouter die de score opende. Gevolgd door doelpunten van Sven, Tycho, Jochem, Lars vd Avoird, Mick en Sem Kieboom. Met als beloning voor Sem Lamme, de rots achterin de branding, die als verrassingsspits zijn goal mee kon pakken.
    Wederom een topprestatie van de SCO JO11-1 om met 13-0 de competitie te beginnen. Op naar volgende week voor de uitwedstrijd bij UnitasĀ“30 uit Etten Leur.