• Sponsoren

  • Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm. Zonder de steun van onze sponsors zouden wij de vereniging niet draaiend kunnen houden. Dit is dan ook iets waar wij trots op zijn, maar ook iets waar u heel trots op mag zijn, iets wat u anderen mag laten weten. Het zal een positieve invloed hebben op het beeld dat uw klanten, medewerkers en relaties van u hebben. 

    Sponsoring is tweerichtingverkeer. Het is niet allen wat u voor onze club kan doen, maar zeker ook wat wij als vereniging voor u kunnen betekenen. Neem contact op met ons om te bespreken welke mogelijkheden vvSCO biedt om uw boodschap bij onze leden en bezoekers te laten landen.

  • Sponsorpakketten

    SCO biedt sponsoren alle mogelijkheden om hun marketingdoelstellingen te verwezenlijken. Ongeacht of het nu gaat om shirtreclame of het hosten van een bedrijfsevenement. Het kan allemaal. Sponsoring is maatwerk. SCO denkt graag met u mee.

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden die SCO biedt voor sponsoren, neem dan contact op met Robert de Vries, commercie@vvsco.nl